Ruwbouw - Beton - Grondwerken - Dakwerken - Constructie - Schadebestek - EPC

Project Residentie Terlinck


Residentie Terlinck

Rozendalstraat 80, 8630 Veurne  Het nieuwbouwproject residentie “Terlinck” wordt een prachtig appartementsgebouw met 12 wooneenheden. De appartementen met terrassen vooraan genieten van het zicht op de Nieuwpoortvaart. De appartementen met terrassen achteraan genieten van de zon. Er zijn ook appartementen die van beide kunnen profiteren.

De appartementen hebben telkens 2 slaapkamers met uitzondering van de 3 duplexen die er 3 hebben. De woonoppervlaktes variëren van 90 m2 tot 145 m2. Het volledige gebouw is onderkelderd en voorzien van 14 autostandplaatsen met berging. Deze kunnen apart aangekocht worden.

Elk appartement wordt zover mogelijk afgewerkt, zonder hierbij voorbij te gaan aan de persoonlijke inrichtingskeuzes van de eigenaar: vloeren, afgewerkte elektrische installaties, afgewerkte verwarmingsinstallaties, ingerichte keuken en badkamer.

Appartementen vanaf 230.000 euro (excl. BTW).
Autostandplaatsen met berging vanaf 19.000 euro (excl. BTW).

Contacteer ons voor plannen, lastenboeken en alle andere informatie, na afspraak. (0475/303069)

Meer info

Kenmerken
Niveaus-1, 0, 1, 2, 3, 4
Woonoppervlaktussen 90-145 m2

Verwarming
TypeCenrale verwarming
RadiatorVloerverwarming
GrondstoffenGas

Isolatie
SchrijnwerkPVC
Isolerende beglazing
Thermische isolatieDak
Spouwisolatie
Vloerplaat
zie lastenboek
Akoestische isolatieMassieve opbouw
Luchtgeluidsisolatie
Contactgeluidsisolatie
Zwevende vloeren en allerhande akoestische maatregelen

Bouw


Dakwerken
Grondwerken
Betonwerken
Constructie
Projecten
Metselwerken

EPC

Energieprestatiecertificaat


Van zodra een woning (huis, appartement, serviceflat, studentenkamer, ...). te koop of te huur is, moet de eigenaar het EPC kunnen voorleggen. Zo kunnen kandidaat-kopers of -huurders rekening houden met de energiescore bij hun beslissing.

Info


Frans Delva begon in 1961 met het bouwen en verbouwen van varkenstallen. Aanvankelijk Kleinschalig. Na een geleidelijke uitbreiding onstaat in 1970 Bouwbedrijf Delva. Na meer dan 20 jaar dienst nam Ivan Dieryck het bedrijf over in 2012 na het plotse overlijden van Frans.

Waar in de jaren 90' en 00' de nadruk vooral lag op bouwwerken in de landbouwsector is het bedrijf in de laatste 10 jaar geëvolueerd naar een firma van algemene bouwwerken. Een greep uit de diverse mogelijkheden:

Grondwerken en rioleringswerken met aansluiting op riolering

Betonwerken; Funderingen & Kelders; Balken & Kolommen

Metselwerken: het volledige gamma van betonblokken, snelbouwstenen, ytongblokken zowel gemetst als verlijmd en alle mogelijke paramentafwerking

Isolatiewerken zoals vloerisolatie, spouwisolatie tot dakisolatie met speciale zorg voor luchtdichtheid

Dakwerken met alle bijkomende onderdelen zoals timmerwerken, gootconstructies onderdak en dakbedekking. Dakbedekking in dakpannen, golfplaten en sandwichpanelen

Roofing & Timmerwerken

Terassen, opritten, omheiningen

Metalen Constructie-elementen al of niet warmbad gegalvaniseerd

Appartementsbouw

Openbaren werken

We zijn ook gespecialiseerd in het opmaken van allerhande schadebestekken in geval van stormschade, brand of andere beschadiging.

Al deze werken voeren we ook uit in het Noorden van Frankrijk. We zijn in het bezit van een verzekeringspolis "Garantie Décenale".

Bovendien zijn we ook verdeler van allerhande gassen geleverd door Air Liquide. Ideaal voor laswerken, helium voor ballonnen, gassen om voedingswaren luchtledig te verpakken.

Een groot deel van onze activiteiten zijn ook verbouwingswerken. Deze kunnen we grotendeels volledig zelf uitvoeren door vakmannen met elk hun eigen specialiteit.

Je kunt me eenvoudig bereiken via mail of telefoon indien geïnteresseerd in onze diensten.

Ivan Dieryck
Zaakvoerder

Contacteer Ons


Adres:
 Vaartstraat 51
8630 Veurne
België
info@bouwdelva.be
058 31 00 21
058 31 00 29
BTWBE0849 208 472